10 dhe 11 Tetor 2020
11:00 - 19:00
Panairi Virtual i Edukimit

Eksproloni mundesite me te mira

Tirana Study Fair - Panairi më i madh Virtual i Edukimit në Shqipëri

Një investim në edukim, ka interesin më të mirë.

– Benjamin Franklin

eventi i rradhes

Tirana Study Fair

10 Tetor nga 11:00 - 19:00 (GMT + 2) 11 Tetor nga 11:00 - 19:00 (GMT + 2)

studioni ne suedi

University West – Sponsor gjeneral i eventit.

Instaloni Zoom

Instaloni versionin e fundit të Zoom në menyrë që eksperienca juaj të jetë sa më e kënaqshme përgjatë panairit. Instalo Zoom për iPhone, Android, Windows dhe IOS.