Tandek

Kontakto tani

Misioni ynë

Tandek Exchange your mind, është një agjenci e cila ofron shërbime për programe që kanë në qëndër kryesisht studentët shqiptarë të cilët dëshirojnë të përfitojnë përvoja të shkëmbimit kulturor, të formohen dhe kualifikohen jashtë Shqipërisë që të jenë të përgatitur të përballen me sfidat dhe dinamikën e globalizimit. Misioni ynë është që nëpërmjet programeve tona, të ndihmojmë njerëzit të kuptojnë, përthithin njohuri dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre në mënyrë që të jetojnë në harmoni me diversitetin e Botës dhe t’u bëjnë ballë sfidave të globalizimit.
Tandek u themelua në Shkurt 2013 dhe vazhdon të operojë suksesshëm si agjenci që siguron cilësi, besueshmëri, korrektësi dhe seriozitet në shërbimet që ofron. Tandek siguron profesionalizëm, korrektësi dhe besueshmëri në shërbimet që ofron.

Sherbimet e tandek

Që nga viti 2013 Tandek ofron shërbimin e konsulencës së edukimit për studimet jashtë vendit.  Tandek asiston në shtetet e mëposhtme:

 • Europë
 • Mbretëri e Bashkuar
 • ShBA
 • Kanada
 • Australi
 • Zelande e Re

Për të gjitha shkollat partnere shërbimi i konsulës së edukimit, aplikimit në shkollë dhe regjistrimit ofrohen FALAS! 

Tandek me një eksperiencë 8 vjeçare ofron vetëm apo edhe me anë të partnerëve shërbimet e konsulencës së Emigracionit për shtetet e mëposhtme:

Na kontaktoni për një vlerësim të rastit tuaj. 

Jeni në dilemë nëse po bëni gjëne e duhur? Keni dyshime se si të vazhdoni? 

Kontaktoni me ne, për të marrë asistencën profesionale pë aplikime për viza studentore*, turistike, punësimi, bashkimi familjar për shtete si:

 • Kanada
 • ShBA
 • Mbretëri e Bashkuar
 • Australi
 • Zelandë e Re
 • Irlandë
 • Vënde të bashkimit Europian *

Me anë të gjithë partnerëve global, Tandek ka mundësine t’ju  ofrojë gjetjen e akomodimin për nje afat maksimal prej 72 orësh nga pranimi i kërkesës tuaj. 

programet

Për të shikuar disa nga parnerët dhe programet që ofrojnë klikoni këtu.

Për të shikuar disa programet e Mjeksisë dhe Stomatologjisë klikoni këtu.

Tandek ju asiston për të zgjedhur, aplikuar dhe per tu pranuar në nje gamë të gjërë gjimanzesh publike (PB), private (PR), Boarding Schools (BS) apo IB në destinacionet e mëposhtme:

 • ShBA (PB, PR, BS, IB)
 • Kanada (PB, PR, BS, IB)
 • Mbretësi e Bashkuar (PR, BS, IB)
 • Australi (PB, PR, BS, IB)
 • Zelandë e Re (PB, PR, BS, IB)
 • Itali (PB, PR, BS, IB)
 • Gjermani (PR, BS, IB)
 • Zvicës (PR, BS, IB)
 • Suedi (PR, BS, IB)
 • Danimarkë (PR, BS, IB)
 • Norvegji (PR, BS, IB)
 • Francë (PR, BS, IB)
 • Austri (PB, PR, BS,IB)
 • Spanjë (PR, BS, IB)
 • Hollandë (PR, BS, IB)
 • Belgjikë (PR, BS, IB)

Nëse destinacioni që ju deshironi të studioni nuk ndodhet në këtë listë ju lutem na dergoni nje email në info@tandek.al

Summer Work and Travel in USA është një program i Shkëmbimit Kulturor, i cili u jep mundësinë studentëve nga e gjithë bota, të jetojnë dhe punojnë në ShBA gjatë pushimeve të shkollës në verë. Ky program zhvillohet nga 1 Korrik – 15 Tetor (për studentët në Shqipëri), periudhë gjatë së cilës studentët mund të punojnë dhe të udhëtojnë si turistë deri në 4 javë nga dita e fundit e punës.

Nëse jeni të interesuar për këtë program Aplikoni Këtu

 

Tandek në bashkëpunim me partnerin prestigjoz Greenheart Exchange ofron programin AYP për gjimnazistë nga Shqipëria që kanë dëshirë të vazhdojnë studimet e tyre në ShBA, nëpër gjimnaze publike për 1 ose 2 semestra.

AYP ose  Academic Year Program i jep mundësinë gjimanzistëve të shkojnë në ShBA me vize J-1 dhe të regjistrohen në shkollat publike të disponueshme. Pjesëmarrëit jetojnë në familje Amerikane, bejnë pune vullnetare, përmirësojnë nivelin e anglishtes duke bërë miqësi te reja dhe duke rritur vizionin e tyre rreth botës dhe vetes.

Kriteret e pjesëmarrjes në program:

 • Anglishte me nivel shume te mirë (Testi i SLEP pranë zyrës Tandek)
 • Notë mesatare mbi 7.0
 • Duhet të tregojnë pjekuri
 • Të kenë gjendje shëndetësore dhe emocionale të mirë
 • Të jenë nga mosha 15-18 vjeç
 • Të jenë në vazhdim të gjimnazit
 • Të gatshëp për të pranuar vendosjen kudo në ShBA

Programi përfshin:

 • Regjistrimin në gjimnaz publik për 1 ose 2 semestra
 • Ushqimin dhe akomodimin pranë familjes Amerikane
 • Orientimin pas mbërritjes në ShBA
 • Suportin dhe kontrollin nga kordinatori lokal
 • Vlerësimin periodik të programit
 • Siguracionin shëndetësor dhe atë të aksidenteve
 • Transfertat aeroportuale
 • Formën DS-2019 (konfirmimin e pranimit në program)
 • Mundësi për tu bërë pjesë e komunitetit Club Greenheart

Programi nuk përfshin:

 • Tarifat e shkollës (vetëm të shkollave private)
 • Aktivitete opsionale
 • Ushqim dhe argetim jashtë familjes mikpritëse
 • Shpenzime personale
 • The AYP program is a program that provides cultural and educational experience and is not a tourist program. Therefore, setting up a family is determined by Tandek and Greenheart Exchange. Location can be in any region in the US.

Na kontaktoni në info@tandek.al që të merrni pjesë në program


The State Department has a free number (1-866-283-9090) for high school students, which was in effect August 1, 2009. The free number can be used by host families, exchange students and the public to report the circumstances that affect student health, security, and being in cultural exchange programs. You can also send emails to jvisas@state.gov .

Bursa universitare Bachelor dhe Master

 Sistemi i arsimit të lartë Amerikan  është i njohur gjerësisht të jetë një nga më të mirët në botë, por kostoja e lartë e shkollimit dhe shpenzimet e jetesës mund të dekurajojnë studentët nga ndjekja e ëndrrës së tyre për një bachelor ose diplomë master në SHBA .

Tandek, negocion bursa për studentët të cilët duan të studiojnë në kolegje dhe universitete Amerikane. Ne i ofrojnë studentëve bursa të shumta në programin e zgjedhur, deri në 60% zbritje përgjatë gjithë shkollimit, paketë (akomodim dhe ushqim) në më shumë se 100 universitete në të gjithë Shtetet e Bashkuara; nga California në New York dhe shumë vende të tjera. Ne jemi të angazhuar për të bërë arsimin e lartë në SHBA të përballueshëm për të gjithë ju, në menyrë që ju studentë të keni mundësinë të ndiqni kolegje dhe universitete Amerikane të akredituara në shkallë kombëtare dhe ndërkombëtare me një çmim të përballueshem.

Tarifat

Çmimet fillojnë nga $ 14,000 në vit përfshirë shkollim, strehim dhe ngrënien, dhe depozitat. Nga viti 2013 – 2018  studentët tanë morën bursa për uljen shkollimin deri në $ 20,000 në vit, me një çmim mesatar të bursave prej  $10.000 për student. Kjo është afërsisht $40,000 në kursime për 4 vjet !

Kushtet e aplikimit për bursë:

 • Mesatare mbi 6.75 (gjimnazi ose universiteti)
 • TOEFL iBT 61-79 pikë

 

Me anë të gjithë partnerëve global, Tandek ka mundësine t’ju  ofrojë kurse gjuhe apo kampe verore sipas destinacionit të kërkuar nga ju. 

Ju garantojmë se tarifa ofruar nga në do të jetë, tarifa më e mirë ne treg.

Garanci 100% 

Në rast se merrni një oferte për njëjtin kamp veror, ose njëjtën shkollë gjuhe, me një tarifë më të ulët se tarifa që ju kemi dhënë ne, atëherë  ju kthejmë diferencën. 

Kontakt

Rruga Elbasanit, Pallati 2G, Apt 1, Kati 2G, Tiranë

+355 42301616

+355 682060277

info@tandek.al

www.tandek.al